Hvordan blokerer jeg en spiller?
If another player is making your experience less enjoyable, you can block them at any time.
Blocking someone prevents them from contacting you or interacting with your content. You can also unblock them later if you change your mind.
Blokere en spiller
- Åbn spillerens profil.
- Vælg Anmeld.
- Vælg, om du vil Blokkere, Anmelde eller Fjerne venskab spilleren.
Hvis du blokerer nogen, bliver de ikke automatisk anmeldt. Hvis du mener, at de har brudt fællesskabsreglerne, så sørg for også at anmelde dem.
Hvad er forskellen?
- Indberet – Sender spillerens adfærd til vores moderationshold til gennemgang.
- Bloker – Forhindrer spilleren i at kontakte dig eller interagere med dit indhold.
- Fjern venskab – Fjerner spilleren fra din Venner-liste.
Fjern blokering af en spiller
Du kan ophæve blokeringen af en spiller når som helst fra din liste over blokerede spillere i spilindstillingerne.