Hvordan sletter jeg min konto?
Tænker du på at slette din konto? Sørg for at vide, hvad der sker først—sletning begynder, så snart du har gennemført trinnene.
Hvis du sletter din konto, fjernes også din fremgang fra:
- MovieStarPlanet
- MovieStarPlanet 2
- BlockStarPlanet
Hvordan sletter jeg min konto?
Du skal bruge computerversionen af MovieStarPlanet.
- Log ind på den konto, du vil slette.
- Åbn Hjælp.
- Vælg Min bruger.
- Vælg Slet bruger.
- Indtast kontoens brugernavn og adgangskode.
- Følg trinnene for at bekræfte sletningen.
Kan jeg få min konto tilbage?
Du kan muligvis genaktivere din konto i op til 90 dage efter, at du har slettet den.
Hvis din konto har en bekræftet e-mailadresse, sender vi dig en e-mail med et link til genaktivering.
Hvis der ikke er tilknyttet nogen e-mail, skal du kontakte Support via chatten i nederste højre hjørne af Hjælpcenter. Du skal bruge dokumentation for et VIP- eller Top-Up-køb for at hjælpe med at bekræfte, at kontoen tilhører dig.
Anmodninger om genaktivering bliver gennemgået fra sag til sag. Efter 90 dage er kontoen slettet permanent og kan ikke gendannes.