Hvorfor blev min konto låst eller bannet?
At blive anmeldt betyder ikke automatisk, at du bliver udelukket.
Før der træffes handling, gennemgår vores moderatorer det, der er sket. Det kan omfatte chatbeskeder, private beskeder, aktivitet i chatrum og indhold, du har delt.
Hvorfor blev min konto låst?
Kontoen kan blive låst, når en spiller overtræder communityreglerne. Det kan omfatte:
- Mobning eller målrettet chikane.
- Hånlige udtryk eller bevidst stødende sprog.
- Trolderi eller forstyrrende adfærd.
- At dele eller bede om personlige oplysninger.
- Andre alvorlige eller gentagne regelovertrædelser.
Det er også imod reglerne at bruge anmeldelsesknappen til at true eller skræmme en anden spiller.
Kan jeg anke en udelukkelse?
Ja. Anker bliver gennemgået individuelt, men vi kan ikke garantere, at din konto bliver genåbnet.
Når du kontakter support, skal du inkludere:
- En kvittering fra dit seneste VIP- eller Top-Up-køb.
- Bekræftelse af, at du har læst og forstået Community Rules.
- Alle relevante oplysninger, som du mener, vi bør tage i betragtning.
Vi giver dig besked, når gennemgangen er færdig.
Hvis din anke bliver accepteret, får du en bekræftelse på, at du kan logge ind igen. Hvis den bliver afvist, forbliver kontoen låst. Hvis du gentagne gange sender den samme anke, ændrer det ikke beslutningen.