Hvordan blokerer jeg en spiller?
Har du brug for lidt plads fra en anden spiller? Blokering forhindrer dem i at kontakte dig eller se din profil.
Det fjerner dem også fra din venneliste, men du kan altid fjerne blokeringen senere.
Hvordan blokerer jeg nogen?
På en computer
- Åbn spillerens profil.
- Vælg Bloker.
- Bekræft ved at vælge Ja.
I appen
- Åbn spillerens profil.
- Vælg den gule Rapporter-trekant.
- Vælg Bloker, og bekræft.
Hvordan fjerner jeg blokering af nogen?
På en computer skal du åbne Indstillinger, vælge Blokerede brugere og derefter finde spilleren og vælge Fjern blokering.
I appen skal du åbne deres profil, vælge den gule Rapporter-trekant og derefter vælge Fjern blokering.
Værd at vide
Blokering forhindrer spilleren i at kontakte dig, men det rapporterer eller udelukker dem ikke.
Hvis deres adfærd overtræder fællesskabsreglerne, skal du også rapportere dem. Se Hvordan rapporterer jeg en spiller?